Mijn naam is Debby Mendelsohn. Ik heb mijn Master in de psychologie gehaald, ben moeder van zes kinderen en schrijfster van de boeken Borstvoeding doe je zo en de klassieker Zindelijk maken is kinderspel. Beide boeken zijn uitgegeven bij uitgeverij Forte.

Boeken zijn een geweldig middel om kennis te delen. Daarbij is het ook heel fijn om direct in contact met ouders te zijn.

Daarom heb ik 10 jaar geleden een eigen praktijk opgericht. Je kunt hier terecht voor informatie en ondersteuning op het gebied van borstvoeding, het zindelijk worden van je kind en hulp rond het opvoeden van je kind. Voor groepen zijn er lezingen en voor individuele ondersteuning zijn er onder andere consulten.

Mijn aanpak kenmerkt zich door: concrete en praktische tips, die passen bij je kind binnen jouw gezin.

Als zindelijkheidsdeskundige werk ik onder andere samen met Ouders van Nu. Zo hebben we samen een video en  podcast opgenomen over het zindelijk maken van kinderen.

Meer over mijzelf in de media vind je hier.

Op dit moment werk ik aan mijn derde boek. De werktitel is: Haal het optimale uit je kind op een liefdevolle manier.

Wil je kijken naar de mogelijkheden om samen te werken mail me dan om samen een kopje koffie te drinken.

Warme groet,

Debby Mendelsohn

Debby Mendelsohn