Ouderavond: Zindelijk maken is kinderspel

Ouderavond zindelijkheid

Ouderavond

Tijdens deze ouderavond leer je als ouder hoe je kind stap voor stap zindelijk wordt. Bovendien kunnen kinderen op een jongere leeftijd zindelijk zijn dan nu gebruikelijk is. Wanneer je weet hoe je je je kindje kunt helpen zindelijk te worden dan zul je zien:´Zindelijk maken is kinderspel.’

Onderwerpen tijdens deze ouderavond zijn:

Wat is zindelijkheid

Hoe help je een kind zindelijk te worden?

Het vijfstappen plan

De slaapjes droog doorkomen

Locatie en trainer 

De ouderavonden vinden plaats bij je eigen kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en worden gegeven door Debby Mendelsohn. Zij is psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijfster van de besteller Zindelijk maken is kinderspel. Zij werkt met plezier samen met Ouders van Nu en een groot aantal kinderdagverblijven. Het voordeel van samen werken met  kinderdagverblijven is dat de ouders weten dat zij ondersteuning krijgen van de opvang.

Er is volop gelegenheid voor interactie en het ontmoeten van andere ouders. Zo wordt de ouderavond zowel nuttig als leuk. Dit kun je onder andere lezen in dit verhaal van een ouderavond bij KinderRijk in Amsterdam.

Resultaat:
Je weet hoe je je kindje gericht kunt helpen zindelijk te worden. Dit komt omdat je een concreet stappenplan ontvangt. Hierdoor is je kind binnenkort zowel overdag als ’s nachts zindelijk.

In-huis-Potty Party 

Heb je ook gehoord van Tubberware Parties? Het kan weer, maar dan wel  helemaal van deze tijd!

Heb je het druk met je baan of met al je bezigheden thuis? Wat is dan leuker om samen met vriendinnen het aangename met het nuttige te combineren?

Tijdens deze In-huis Party leer je samen met je vriendinnen hoe je je kind op een leuke en liefdevolle manier kunt helpen zindelijk te worden. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Bovendien kunnen kinderen veel vroeger zindelijk zijn, dan nu gebruikelijk. De avonden (of ochtenden) worden gegeven door Debby Mendelsohn. Bespreek samen met haar de mogelijkheden en maak er een leuke avond van.

Maak je keus

2 + 6 = ?