Ouderavond: Zindelijk maken is kinderspel

Ouderavond zindelijkheid

Ouderavond

Tijdens deze ouderavond leer je als ouder hoe je kind stap voor stap zindelijk wordt. Bovendien is het zindelijk maken van je kind heel leuk om te doen, zowel voor de ouders als het kind.

We kijken hoe je kind overdag en ’s nachts zindelijk wordt, maar ook hoe je de zindelijkheid kunt combineren met het kinderdagverblijf. Daarbij is er ruimte om in te gaan op jouw specifieke vragen. Kortom: een avond voor ouders die graag hun kind willen helpen om zindelijk te worden.

Locatie en trainer 

De ouderavonden vinden plaats bij je eigen kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en worden gegeven door Debby Mendelsohn. Zij is psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijfster van de besteller Zindelijk maken is kinderspel.

Wil je lezen hoe een ouderavond gaat? Lees dan dit verhaal van een ouderavond bij KinderRijk in Amsterdam. Of lees hier reviews en ervaringen van deelnemers en organisaties.

Resultaat:
Je weet hoe je je kindje gericht kunt helpen zindelijk te worden. Dit komt omdat je een concreet stappenplan ontvangt. Hierdoor is je kind binnenkort zowel overdag als ’s nachts zindelijk.

In-huis-Potty Party 

Heb je ook gehoord van Tubberware Parties? Het kan weer, maar dan wel helemaal van deze tijd!

Heb je het druk met je baan of met al je bezigheden thuis? Wat is dan leuker om samen met vriendinnen het aangename met het nuttige te combineren?

Tijdens deze In-huis Party leer je samen met je vriendinnen hoe je je kind op een leuke en liefdevolle manier kunt helpen zindelijk te worden. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Bovendien kunnen kinderen veel vroeger zindelijk zijn, dan nu gebruikelijk. De avonden (of ochtenden) worden gegeven door Debby Mendelsohn. Bespreek samen met haar de mogelijkheden en maak er een leuke avond van.

Maak je keus

5 + 3 = ?