Ouderavond: Zindelijk maken is kinderspel

Ouderavond zindelijkheid

Ouderavond

Tijdens deze ouderavond leer je als ouder hoe je kind stap voor stap zindelijk wordt. Bovendien kunnen kinderen op een jongere leeftijd zindelijk zijn dan nu gebruikelijk is. Wanneer je weet hoe je je je kindje kunt helpen zindelijk te worden dan zul je zien:´Zindelijk maken is kinderspel.’

De ouderavonden vinden plaats bij je eigen kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. De ouderavonden worden gegeven door Debby Mendelsohn. Met passie en enthousiasme leidt zij deze avond, zodat het niet alleen een nuttige maar ook een leuke avond is voor de ouders. Er is volop gelegenheid voor interactie en het ontmoeten van andere ouders.

Resultaat:
Je weet hoe je je kindje gericht kunt helpen zindelijk te worden. Dit komt omdat  je een concreet stappenplan ontvangt. Hierdoor is je kind binnenkort zowel overdag als ‘s nachts zindelijk.

In-huis-Potty Party 

Heb je ook gehoord van Tubberware Parties? Het kan weer, maar dan wel  helemaal van deze tijd!

Heb je het druk met je baan of met al je bezigheden thuis? Wat is dan leuker om samen met vriendinnen het aangename met het nuttige te combineren?

Tijdens deze In-huis Party leer je samen met je vriendinnen hoe je je kind op een leuke en liefdevolle manier kunt helpen zindelijk te worden. Niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts. Bovendien kunnen kinderen veel vroeger zindelijk zijn, dan nu gebruikelijk. De avonden (of ochtenden) worden gegeven door Debby Mendelsohn. Bespreek samen met haar de mogelijkheden en maak er een leuke avond van.

Maak je keus

2 + 6 = ?