baby on potty

Zindelijkheidstraining

Als je wilt kun je je kind helpen om zindelijk te worden. Het is leuk om te doen, niet moeilijk en fijn voor je kind wanneer hij geen luier meer hoeft te dragen. Deze aanpak is een voor het kind plezierige manier van zindelijk worden.

Mijn zes kinderen heb ik ook geholpen en zij waren met anderhalf jaar dag en nacht uit de luiers. Bovendien was het heel leuk om te doen, zowel voor mijn kinderen als mijzelf. Vriendinnen vroegen mij hoe ik het had aangepakt. Ik legde het hun uit en zij deden hetzelfde. Al snel vertelden zij dat het bij hun ook was gelukt. Zo is het idee ontstaan om de kennis over hoe je een kind op een liefdevolle manier kunt helpen zindelijk te worden te delen.

Er zijn twee manieren om te werken aan de zindelijkheid van je kindje. De ene is zelfstandig. Dit kan met het boek  Zindelijk maken is kinderspel. De andere manier is samen met mij.

Zindelijkheidstraining

baby on potty Als je wilt kun je je kind helpen om zindelijk te worden. Het is leuk om te doen, niet moeilijk en fijn voor je kind wanneer hij geen luier meer hoeft te dragen.

Mijn zes kinderen heb ik ook geholpen en zij waren met anderhalf jaar dag en nacht uit de luiers. Bovendien was het heel leuk om te doen, zowel voor mijn kinderen als mijzelf. Vriendinnen vroegen mij hoe ik het had aangepakt. Ik legde het hun uit en zij deden hetzelfde. Al snel vertelden zij dat het bij hun ook was gelukt. Zo is het idee ontstaan om de kennis over hoe je een kind op een liefdevolle manier kunt helpen zindelijk worden te delen.

Er zijn twee manieren om te werken aan de zindelijkheid van je kindje. De ene is zelfstandig. Dit kan met het boek  Zindelijk maken is kinderspel. De andere manier is samen met mij.

Hulp en advies bij zindelijkheidstraining.

Er zijn drie mogelijkheden:

1. Een persoonlijk consult zindelijkheidstraining

Heb je een vraag over het zindelijk worden van je kind? We kunnen het bespreken tijdens een consult (Skype, telefoon,..), tijdstip in onderling overleg, ook buiten kantoortijden.

2. Een online voorlichting zindelijkheid

Wil je starten met het helpen zindelijk worden van je kind? Ik help je tijdens deze individuele voorlichting (via Skype, telefoon,..). Tijdstip in onderling overleg, ook buiten kantoortijden. Deze voorlichting duurt een uur en na twee weken een follow-up. Deze voorlichting is een individuele vorm van de ouderavond.

3. Als zindelijkheidsexpert aan huis

Waarom een zindelijkheidsexpert aan huis?
Ik help je zodat je gericht kunt werken aan het helpen zindelijk worden van je kind, zonder stress.
Je ontvangt praktisch advies dat zinvol is in meer situaties dan alleen zindelijkheid, bijvoorbeeld omgaan met strijd en uitdagend gedrag.

Voor wie?
Dit traject is geschikt voor:

  • ouders die een deel van de opvoeding delen met anderen en daarom gericht, in een korte tijd, extra aan de opvoeding van hun kind willen werken.
  • ouders die het fijn vinden wanneer zij gericht ondersteund worden bij het opvoeden van hun kind.

Werkwijze
Ik kom bij je aan huis en help je bij het helpen zindelijk worden van je kind door het geven van tips en concrete handvatten. Doordat ik bij je in huis ben en je kind in zijn eigen omgeving zie kan ik optimaal aansluiten bij de gezinssituatie en de persoonlijkheid van je kind.

Het Boek

Zindelijk maken is kinderspel

Mijn ervaring met Debby Mendelsohn wordt gekenmerkt door een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Een ongelooflijk ruimdenkende begripvol en empathisch persoon die mij het gevoel geeft dat ik overal over kan praten. Heel begripvol. Nam de tijd om te luisteren en de situatie te begrijpen. Flexibel over timing en locatie (via Skype indien nodig). Biedt extra follow-ups wanneer nodig. Ik zou de service aanbevelen aan iedereen die denkt dat hij het nodig heeft en ik zou niet aarzelen om terug te gaan als ik dat in de toekomst nodig zou hebben.

Debora Fernandes

Begin met appen
1
Hallo,
Waarmee kan ik je van dienst zijn?