Heb je een vraag over het zindelijk worden van je kind? We kunnen het bespreken tijdens een consult (Skype, telefoon,..), tijdstip in onderling overleg, ook buiten kantoortijden.

Zindelijkheid

Als je wilt kun je je kind helpen om zindelijk te worden. Het is leuk om te doen, niet moeilijk en fijn voor je kind wanneer hij geen luier meer hoeft te dragen. De aanpak is een voor het kind plezierige manier van zindelijk worden.

Mijn zes kinderen heb ik ook geholpen en zij waren met anderhalf jaar uit de luiers. Vriendinnen vroegen mij hoe ik het had aangepakt. Ik legde het hun uit en zij deden hetzelfde. Al snel vertelden zij dat het bij hun ook was gelukt. Zo is het idee ontstaan om de kennis over hoe je een kind op een liefdevolle manier kunt helpen zindelijk worden, op te schrijven in een boek: Zindelijk maken is kinderspel (Forte Uitgevers).

Ouderavond zindelijkheid

Kennis en ervaring is er om te delen en zo zijn de ouderavonden ontstaan.

Kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen die ouders ondersteunen bij het helpen zindelijk worden, organiseren deze ouderavonden met als thema zindelijkheid. Ik kom met veel plezier voor het geven van deze workshop. Tijdens deze ouderavond krijg je als ouders achtergronden en praktische tips om je kind te helpen zindelijk te worden.

De ouderavonden zijn geschikt voor ouders met kinderen in de leeftijd tussen een half en 5 jaar oud. De methode werkt ook bij oudere kinderen en bij kinderen om de nachten droog door te komen.

Contact omtrent zindelijkheid

1 + 3 = ?

Het Boek

Zindelijk maken is kinderspel

Open chat
1
Hallo Debby,
Powered by