Reacties:

Enkele reacties op het boek Zindelijk maken is kinderspel (overgenomen van bol.com):
Wij zijn begonnen met de zindelijkheidstraining van ons dochtertje toen ze 11 maanden was, door ernstige luieruitslag. Ze is nu 13 maanden en plast dagelijks 7-8 keer op het potje. Tussendoor blijft haar luier vaak droog. Onze dochter is nog niet zindelijk, maar ze is al een heel eind op weg, door de handige tips die in het boek staan. Het boek leest snel en makkelijk. Als ik het boek niet gelezen zou hebben, had ik het waarschijnlijk heel anders aangepakt en had ik ook dit resultaat niet zo snel gehad. Wij zijn er erg blij mee, want na drie weken was er geen spoor meer van de luieruitslag.
Onze spruit is dankzij de tips in dit boek zindelijk. Natuurlijk moet je als ouder ook hard aan de bak, maar het resultaat mag er zijn. Onze knirps is met 22 maanden volledig zindelijk, zowel overdag als 's nachts.
 Super.
Zeggen we de eerste maanden niet allemaal, als ze nu eens met een handleiding zouden geboren worden :-) Wel, dit is er eentje die je toch in de kast kan zetten.

Wat een super leuk boek. Lees je in 1 adem uit
. Ik zat er vaak mee "jeetje hoe moet ik mijn mannetje zindelijk maken, hij kan nog geen 5 sec stil zitten tenzij hij slaapt." 
Maar na het opvolgen van simpele instructies een boekje en doosje rozijntjes blijft hij zo makkelijk 10 min zitten (gezellig momentje samen.) 
Na 1 week trainen vaak succes op het potje plas en ook een poepje, nog even en dan geen luier meer om. Wil graag voor dat ons kereltje 1,5 jaar is, hem zindelijk hebben.

We hebben diverse verhalen gehoord over hoe je het zindelijk maken moet aanpakken, maar geen concrete aanpak erbij gekregen.

 Dankzij dit boekje om het zindelijk maken van en met je kind leuk te maken (ook voor ouders!) en samen aan de slag te gaan, is het ons gelukt om ons mannetje op het potje te krijgen.

 Concluderend, we kunnen alle jonge ouders dit exemplaar aanraden!